Rona Hartner a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Vedeta s-a luptat cu o situație foarte gravă, cancerul, dar se pare că artista a reușit să doboare boala nemilioasă. Cântăreața a făcut anunțul în direct. A făcut ultima chimioterapie, iar acum s-a vindecat complet.

Rona Hartner s-a bucurat în urmă cu câteva zile de cel mai frumos eveniment din viața ei. Cântăreața s-a căsătorit cu alesul inimii ei și au făcut o nuntă așa cum nu a mai avut nimeni. Evenimentul nu a fost doar singurul motiv de bucurie pentru celebra cântăreață. Deși pentru o perioadă de timp s-a luptat cu o boală foarte grea, Rona a făcut anunțul în direct în emisiunea Răi da Buni, s-a vindecat complet de cancer. Acum se poate bucura de viața frumoasă alături de soțul ei. Artista a mărturisit că imediat ce a terminat ultima chimioterapie, la 10 zile a făcut nunta.

Loading...

Îl iubește foarte mult pe soțul ei, iar pentru asta i-a compus și o poezie.
Emoționat, alesul inimii Ronei Hartner a mărturisit că a plâns atunci când aceasta i-a compus o poezia. Cântăreața a povestiti că el i-a fost alături în toată perioada grea și a ajutat-o astfel încât să nu își piardă speranța și să îi revină din nou zâmbetul pe buze: „El m-a a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizand în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf.

M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă […] A trait un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars.

Distribuie acest articol sa vada si prietenii tai!
Te-ar mai putea interesa
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here