Preselecțiile la show-ul „Românii au Talent”, emisiune care a strâns audiențe record, sunt vizate un număr foarte mare de participanți. Dar iată că apar și indivizi care au alte „talente”. Un așa zis concurent a venit înarmat și a sărit la bătaie cu ceilalți participanți.

Astfel, duminică, la hotelul Pullman din Capitală, mai mulți potențiali concurenți s-au prezentat pentru a-i convinge pe jurați că merită să participe la Sezonul 1o care ar urma să înceapă în luna februarie a anului viitor.

Printre aceștia și un bărbat de 29 de ani. Acesta s-a înscris pe listă și aștepta, cuminte, în culise, să intre pe scenă în fața juraților. Andra, Andi Moinescu și Mihaela Rădulescu care nu anticipau, sub nicio formă, ce va urma. Din senin, tânărul a început să-i înjure pe ceilalți concurenți și să-i amenințe cu moartea.

Loading...

Mai mult, el a sărit inclusiv la bătaie, motiv pentru care organizatorii au chemat Poliția. Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft. Scadalagiul a fost încătușat și dus imediat la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat, anunță cancan.ro.
Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie acest articol sa vada si prietenii tai!
Te-ar mai putea interesa
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here