Carmen de la Salciua si iubitul ei, Cosmin, s-au despartit. In presa au aparut zvonuri conform carora Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-ar fi impacat acum ca ea este din nou singura. Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-ar fi impacat Intrebat despre relatia pe care o are acum cu fosta lui sotie, Culita Sterp a negat ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o prietenie. „Nu este adevarat. E normal sa vorbim. Suntem prieteni si colegi.

Acum, in weekend, avem doua nunti impreuna”, a spus Culita. Culita a incercat sa isi gaseasca jumatatea in casa ”Puterea dragostei”, dar nu prea a fost cu noroc. Desi a pus ochii pe Simona, care parea ca l-a cucerit, intre ei doi nu a fost nimic mai mult decat un flirt.

Se pare ca acesta nu a putut sa o uite pe fosta sa sotie, Carmen de la Salciua, chiar daca aceasta l-ar fi inselat cu prietenul sau cel mai bun, Cosmin Isaila.
Carmen de la Salciua si-a deschis sufletul si a vorbit despre drumul ei către succes. “Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa incat nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa!

Loading...

Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi ma luptam sa fiu printre cei mai buni. Dupa terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri..

A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume.

Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care ma iubeşte şi ma asculta!”, a declarat Carmen de la Salciua

Distribuie acest articol sa vada si prietenii tai!
Te-ar mai putea interesa
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here