O femeie în vârstă de 42 de ani, din Argeș, este mama cu cei mai mulți copii din România. Femeia a adus pe lume nu mai puțin de 20 de copii, cel mai mare dintre ei având 23 de ani.

Georgiana, mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii și nu se oprește aici: ”Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el!”

realitateadearges.net

Georgiana Văcaru trăiește în satul Cotenești, comuna Stoenești, din județul Argeș și se mândrește cu o familie numeroasă, întrucât are 20 de copii.

Loading...

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020, scrie realitateadearges.net.

Ea este mama eroină! De 7 ani se luptă cu sistemul medical să-și trateze fetița bolnavă de autism: ,,Am simțit că mi-am luat 30.000 de palme în jumătate de oră’l

În ultimele două decenii, femeia a fost însărcinată în aproape fiecare an. Toți cei 20 de copii trăiesc și sunt perfecți sănătoși, iar fiul cel mare al femeii s-a și căsătorit, după cum a mărturisit femeia care se află internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Distribuie acest articol sa vada si prietenii tai!
Te-ar mai putea interesa
Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here